Compromís per Alcàsser inicia la campanya a favor del comerç local

Compromís per Alcàsser posarà en marxa este any  la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’ per a incentivar el comerç i el consum responsable

La  portaveu municipal de Compromís en Alcàsser, Isabel Parra, considera que “la recuperació de l’economia del municipi passa per la revitalització dels polígons com a grans àrees de creació d’ocupació, i evidentment per enfortir el xicotet comerç com a element d’autoocupació.

Volem un comerç local fort i que es convertisca en agent dinamitzador de l’economia del municipi. Per això enguany posem en marxa la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’, per tal que la ciutadania del municipi siga part activa en que els establiments comercials del poble reactiven l’economia local”.

Segons la regidora, “ en els pròxims dies  anem a encetar la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’, l’objectiu de la qual és animar a la ciutadania d’Alcàsser a fer les seues compres de Nadal en el xicotet comerç, de manera que es fomente el consum responsable al poble.

Una campanya, el missatge de la qual és que aquest consum responsable s’ha d’allargar a tot l’any perquè l’economia local necessita del revifament del xicotet comerç en qualsevol època”.

“Amb aquesta campanya es pretén beneficiar als autònoms i xicotets comerciants que tant han perdut amb l’actual conjuntura econòmica. Un sector que no només pateix les retallades, sinó que a més s’enfronta a pujades d’impostos municipals. Si volem que Alcàsser es reinicie, cal fer-ho des del xicotet comerç.

“Així, a  Compromís apostem per l’economia productiva i per això volem que la campanya ‘Rescatem el Comerç Local’ ajude a incentivar comerç i consum responsable, sent conscients de a qui beneficiem amb les nostres compres, en uns moments on les úniques beneficiades són les grans superfícies que estan provocant el tancament del xicotet comerç.

A les nostres mans està rescatar el comerç local que, al cap i a la fi, és un motor de creació d’ocupació i de reactivació econòmica”, conclou Isabel Parra.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *