II ASSEMBLEA DE COMPROMÍS – ALCÀSSER

El passat divendres dia 15 de Setembre, Compromís Alcàsser va celebrar la seua II Assemblea extraordinària en la que els membres assistents varen aprovar l’informe de gestió presentat  per  l’executiva actual, i  igualment s’aprovaren els plans estratègics per al bienni  2017 – 2019.

Els membres del grup municipal explicaren als assistents la trajectòria al llargs d’aquests dos anys al consistori,i les decisions presses fins ara, i esta gestió va ser referendada per tots els presents, encoratjant a la nostra regidora a continuar en la llavor que s’està fent a l’ajuntament.

Cal destacar que en estos dos punts hi hagué una total unanimitat dels presents, avalant així la gestió feta fins ara, amb la consolidació del projecte de Compromís al nostre poble, i els militants expressaren la seua il·lusió en el futur de la coalició a Alcàsser, i en especial ara que encarem el final de la present legislatura.

També esta assemblea va aprovar la renovació de l’actual executiva local, punt necessari per donar cabuda en este òrgan directiu als  militants nouvinguts i reflectir  a la nostra coalició les diverses tendències i sentiments que conformen Compromís.

En aquesta nova executiva van ser ratificats els càrrecs més importants que fins ara havien estat al capdavant, i s’incorporen  a esta nous membres per donar més pluralitat al nostre col·lectiu, que tindran el manament de dur-nos endavant al període 2017 – 2019, sent així els encarregats de preparar les eleccions de 2019.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *