RESUM DEL PLE ORDINARI DE L’AJUNTAMENT DEL  MES DE SETEMBRE

 

 

Al ple ordinari  del mes de Setembre, celebrat el dia 27, hi hagueren alguns punts importants al nostre parer, i dels que volem fer partícip a tot el poble de quina va ser la  postura del grup de Compromís – Alcàsser.

Al punt 6 . Adhesió al pacte valencià per la mobilitat segura i sostenible, l’acord de tots els grups va ser unànime, nosaltres particularment ho valorem positivament i creiem que, tot i que és una declaració d’intencions, l’objectiu resulta atractiu i paga la pena fer l’esforç de treballar per aconseguir-ho.

Al punt 7. Adhesió a l’autoritat del transport metropolità de València hi hagué distintes opinions i al final es resolgué amb el vot afirmatiu dels grups progressistes del consistori , més el vot de la regidora del grup Ciudadanos i el vot en contra del grup Popular, per tant 8 vots favorables i 5 en contra. Compartim amb tots l’argumentació literal que va fer la nostra portaveu :

 

“El nostre grup pensa que aquest és un primer  pas per donar solució a un gran problema que alcàsser pateix des de fa ja molts anys.     Per això valorem positivament l’actuació de la conselleria, i creiem que el document d’adhesió que ara se’ns presenta serà una mol bona eina de treball en el cas de ser aprovat .

 

Cal recordar que ja fa uns mesos des  de compromís per alcàsser i a través dels nostres diputats al congrés dels diputats a madrid vàrem presentar unes mocions als pressupostos generals de l’estat per al 2017, que demanaven més diners i millores per al transport metropolità de valència.    En este cas els partits que sustenten al govern de l’estat varen rebutjar estes mocions,  i ara la conselleria i el nostre govern autonòmic esta obligat a donar solucions als nostres problemes, malgrat l’infrafinançament que patim els valencians.

 

Com dic el nostre vot serà afirmatiu,     i desitgem siga este un primer pas per ajudar  a donar solució a un dels problemes més greus que patim a alcàsser.”

Al punt 8 i 9 es varen aprovar els inventaris dels anys 2015 i 2016 , fets per l’ajuntament i que es presentaren per part del Sr. Interventor municipal.

 

Es aquest el resum del ple d’aquest mes que volem compartir amb vosaltres per tal d’afavorir la transparència i fer més visible la nostra tasca com a representants del poble.

 

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *