“A UN JOVE D’ALCÀSSER LI COSTA MÉS TEMPS ANAR A LA UNIVERSITAT QUE EL AVE VALÈNCIA – MADRID”

Al Ple  de Setembre de l’Ajuntament d’alcàsser es va aprovar l’adhesió a l’autoritat del  transport metropolità de València, cosa que des de Joves amb Compromís per Alcàsser pensem que es una bona ferramenta per a treballar per un transport metropolità just i per poder cohesionar les comarques de l’horta i els pobles de  l’àrea metropolitana amb València ciutat i altes pobles comarcals.

València ciutat i la seua àrea metropolitana  compta amb dos universitats públiques amb un total entre les dues de 90.502 estudiants, per això nosaltres apostem per millorar les freqüències de transport, tant de rodalies com de autobusos metropolitans de valència per cohesionar i vertebrar les comarques de l’horta de l’àrea metropolitana amb la ciutat de valència.

Nosaltres apostem per la mobilitat sostenible i el transport públic, per el que  al nostre parèixer es necessari invertir en un programa de transport metropolità que ens afecta a molts joves de la ciutat de valència i l’àrea metropolitana dia a dia.

A un jove d’Alcàsser li costa anar a la universitat el mateix que el AVE València – Madrid.

Des de Compromís per Alcàsser hem treballat per un transport públic i just, presentant esmenes als pressupostos generals de l’estat de 2017 que varen ser tombats per PP i C’S.

L’àrea metropolitana de valència rep 0 euros per a transport públic, mentre que Madrid i Barcelona reben 100 i 90 milions aproximadament per aquest concepte respectivament, i açò es al nostre parèixer un tracte injust per als valencians.

Des de Joves amb Compromís per Alcàsser pensem que tenim que continuar demanant un transport públic just per al territori valencià i especialment per al nostre poble d’Alcàsser,   ja que molts joves als 18 anys després del temps que patim de crisi, es menys probable que puguen  tindre un vehicle privat propi, tan mateix dels joves, les persones majors que tenen que anar a València a l’hospital la Fe o a fer qualsevol gestió, o aquells altres ciutadans que treballen a la capital.

Nosaltres des de compromís volem un transport digne per al nostre poble per a que els nostres ciutadans que no tinguen vehicle privat puguen tindre un transport eficient com en moltes altres poblacions.

L’Adhesió del nostre poble a l’autoritat del transport metropolità de València es una ferrament per a que entre tots poder treballar un transport públic just per a Alcàsser on des de Compromís ja duguem reclamant des de fa uns anys.

José Gea, portaveu Joves amb Compromís- Alcàsser

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *