JOVES AMB COMPROMÍS PER ALCÀSSER , 2 ANYS POSANT CARA A LES POLÍTIQUES JOVES EN ALCÀSSER

Dos  anys   treballant pel nostre poble promovent les polítiques de canvi, valencianistes, progressistes, ecologistes, transparents i d’igualtat, des del nostre col·lectiu apostem pel canvi, ser jove no és sinònim d’inexpert, estem farts de la vella política , volem que se’ns tinga en compte, i per això combatem amb valentia, diàleg i ganes de treballar per millorar i posar al nostre poble a l’avantguarda del progrés,  amb la voluntat de  ser la veu de la joventut progressista d’Alcàsser i les seues demandes.

Segons Jose Gea, Portaveu de joves “La participació política és molt important per tal de defensar els nostres drets com a ciutadans,  també com a joves, i no sols pel nostre futur, perquè primer hem de guanyar el present, acabant amb les desigualtats socials, de gènere i fer un govern per a les persones per a la nostra societat i ciutadans, millorant el dia a dia de la gent del nostre poble, de joves, majors i de tots en general”

 

 

Fa dos anys i quatre mesos que Compromís va entrar a l’ajuntament d’Alcàsser, mitjançant la nostra companya regidora Isabel Parra amb la que hem presentat iniciatives per millorar el nostre poble i acabant amb el bipartidisme d’anteriors legislatures, en paraules de la nostra regidora, “tots els grups polítics han de tindre membres de diferents edats i amb diferents experiències polítiques, però hem de reservar un lloc especial per als joves, perquè son un col·lectiu que hem d’escoltar i tindre en compte, ells son vitalitat, energia, força  i sobretot, son el futur”.

 

En quant al nostre treball com a col·lectiu jove, una de les primeres propostes presentades va ser la moció per adherir-se a un programa d’ocupació juvenil de la Generalitat Valenciana, avalem joves.

Cal ressaltar que  el PP i PSOE tant a l’oposició com al govern a les passades legislatures no havien presentat cap iniciativa d’ocupació juvenil per a tindre un programa a Alcàsser.  Nosaltres ho tenim clar, treballar pels nostres joves i ciutadans del nostre poble per tal de rescatar persones i rescatar joves.

En els dos anys que duguem també hem presentat iniciatives, mocions sobre igualtat, visibilitat lèsbica, Alcàsser poble LGTBfriendly etc… per tal de fer des del municipalisme un poble més inclusiu i igualitari, fent polítiques d’inclusió social i defensant la igualtat real amb la iniciativa per adherir-se al pacte valencià contra la violència de gènere i masclista a l’Ajuntament d’Alcàsser.

a Joves amb Compromís per Alcàsser tampoc volem oblidar-se del canvi climàtic i del medi ambient per fer polítiques més verdes al nostre poble per tal de millorar el nostre ambient. Des de joves vàrem presentar una esmena sobre contenidors d’oli per tal de reciclar l’oli al nostre poble i reduir l’emissió de CO₂ a l’atmosfera.

Dos anys   presentant iniciatives per canviar la vida dels ciutadans del nostre poble apostant per polítiques de canvi i no de recanvi, per l’ocupació dels nostres joves i ciutadans, des de joves ho tenim clar treballar pel nostre poble per a fer política per a la  gent.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *