COMPROMÍS – ALCÀSSER PROMOU UNA CAMPANYA A FAVOR DEL COMERÇ LOCAL

Este any, de nou a Compromís – Alcàsser  volem promoure la campanya per incentivar que les compres de Nadal que facen els nostres veïns es realitzen  als comerços del poble, ja que entenem que el xicotet comerç a Alcàsser és un eix fonamental en la dinamització de l’economia local, i per això entre tots haurem  de conscienciar-nos de que no es necessari anar a grans superfícies gestionades per multinacionals,  per a fer eixes compres “extres” que les famílies solem fer en aquestes dates.

Al nostre parer Alcàsser disposa d’una gran oferta  a tots els sectors,  fer donar satisfacció a totes les nostres necessitats, ja que a banda dels importants establiments de productes d’alimentació i restauració,  disposem al poble de botigues de regals, viatges, assegurances, begudes i productes selectes, així com  un llarg assortiment  d’articles que poden satisfer amb escreix totes les nostres necessitats.

Arxivat en: COMERÇ, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *