Compromís – Alcàsser us desitja Bones festes i un feliç 2018

Us oferim el nostre escrit del BIM de Nadal, publicat pel nostre ajuntament, i amb ell us reiterem la nostra felicitació per aquestes festes i el nostres millors desitjos per a 2018.

LA ROSA DE NADAL

Oh, Rosa gran,

oh, Rosa de Nadal,

Rosa de neu,

de nits que feien roses.

Proverbial.

Opulenta.

Magnànima.

Episcopal.

Dones faltes i bones

i arriba greu i solemne al cap d’any.

Sempre et sorprèn al mig del recital,

impertinent,

aquella data extrema.

T’amagaràs i et tornaràs invicte.

Beneiràs les quatre creus del terme.

Vicent Andrés Estellés

 

 

 

Estimats veïns i veïnes d’Alcàsser, arribades estes dates de Nadal i Cap d’any, des de Compromís Alcàsser ens dirigim de nou a tots  vosaltres per abans de res,  desitjar-vos que passeu unes bones festes i transmetre-vos els nostres millors desitjos per a l’any 2018 en nom de tots els que composem la nostra assemblea local.

Tenim el ferm convenciment de que l’any que ara iniciarem serà per a la gran majoria de la gent el  del retorn de la il·lusió als seus  llars, i on el treball, la salut i la felicitat seran  presents per  a tots els veïns i veïnes del poble.

En clau política i a nivell del nostre País , estem segurs  que 2018 serà quan comencem a veure el fruit de les polítiques progressistes, i on els governs del canvi conformats al 2015 seran capaços de demostrar l’encert del seu projecte, estes polítiques fetes pensant en rescatar les persones han de ser les que creen la il·lusió i afavoreixin el benestar de les famílies, especialment d’aquelles a les que la crisi patida a afectat més fort, que com gairebé sempre son les més desafavorides.

Som conscients que governs com el que tenim a la Generalitat fan tots els esforços per poder arribar a solucionar  els problemes que la nostra gent pateix, però com a persones progressistes i d’esquerres que som, el nostre pensament ha de ser sempre inconformista, i  igualment hem de ser crítics amb els nostres governants mentre queden al territori valencià  famílies que estan patint els efectes devastadors de la crisi econòmica,  per això serem reivindicatius,  per a que no afluixen a l’empeny i mai puguen caure en el parany de pensar que la feina esta feta.

Pel que fa  al nostre poble, aquest any 2018  per a nosaltres es presenta molt apassionant,  des de Compromís Alcàsser ho vivim amb moltes ganes i il·lusió, perquè dia darrer dia vegem com el nostre projecte, de pensament valencià i progressista, nascut al 2015   creix i enganxa a més gent, que s’acosta a nosaltres per animar-nos i encoratjar-nos a no defallir en la nostra tasca, per això des del nostre grup, i especialment la nostra regidora, treballarem encara més si cap en la nostra llavor de fiscalització, control, i aportació de propostes constructives per a que  la vida dels nostres conciutadans millore cada dia.

Com ho hem fet des del primer moment que Compromís forma part de la corporació municipal   d’Alcàsser, ens hem esforçat a complir els nostres objectius i que s’implantessin al nostre poble polítiques socials i progressistes. Destacant  que fruit del nostre treball s’han acceptat alguna de les nostres propostes, com son entre altres la reforma i adequació de les piscines municipals, la gestió municipal del servei de recaptació d’impostos, el fraccionament del pagament d’impostos o les millores i reparació dels parcs, tan important perquè la nostra infància pugui gaudir del joc sense cap perill.

No obstant això el nostre repte especialment este any es continuar treballant i  reivindicar al nostre ajuntament aspectes polítics com la transparència i el bon govern, fent estudis de viabilitat per a dur endavant propostes dirigides a  baixar alguns impostos municipals i com a norma general de la nostra actuació  ficar el nostre granet d’arena per a poder contribuir al benestar de tots.

Amb la nostra millor voluntat expressada, ens acomiadem  de tots vosaltres reiterant-vos el nostre desig de pau, salut i felicitat per a estes festes i per al proper any 2018.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *