Com esteu assabentats la propera setmana el divendres dia 23 de març, venia el nostre Diputat al Congres Joan Baldoví escollit per totes i tots el valencians, molt arrelat i volgut a Alcàsser i per tot arreu del País Valencià  a presentar el llibre “En Clau Valenciana” escrit per Salvador Vendrell que  narra la seua dilatada trajectòria al mon de la política valenciana.

Quin millor lloc per la seua presentació que el Centre Cultural, a la sala de Conferencies, centre de referència de la Cultura a Alcàsser, i així havia estat sol·licitat per la regidora Isabel Parra, quina és la sorpresa…..s´ens nega la utilització de la mateixa  per part de l´Alcaldessa i la Regidora de Cultura, Eva Zamora i Cristina Lucendo…..només cal que llegiu els motius al·legats que en dona vergonya aliena repetir ací….. “per motius d´agenda El Centre Cultural està tancat”.

El dia de presentació del  Llibre de Poesies de Almudena Puchol un dissabte per la vesprada, amb tot l´equip socialista vestit de gala, disparant amb pólvora de rei, també romania tancat …..però si que es va obrir, es clar es tractava  de la Secretaria del l´Agrupació Socialista d´Alcàsser i com no, amb tot el personal del centre treballant de valent….

Aquesta resolució de l´Alcaldessa i la Regidora de Cultura, sense cap criteri tècnic es una decisió política, arbitraria i partidista, a més a més d’un insult, discriminació i falta de consideració a la resta de persones del poble d´Alcàsser i del País Valencià, per tindre uns pensaments o ideologia diferent a la seua,  valent-se dels càrrecs que ostenten a l´Ajuntament, per discriminar i menysprear qualsevol acte cultural o literari que no sigui del seu agrado personal,…. clar que no llueixi més que els actes apadrinats pels socialistes d´Alcàsser.

Doncs ja sou sabedors, el lloc de celebració de l´acte Joan Baldovi, en clau valenciana” amb Joan Baldoví i Salvador Vendrell, per l´autoritarisme i sectarisme de l´Alcaldessa Eva Zamora i la Regidora de Cultura Cristina Lucendo, valent-se dels seus càrrecs ens imposen no realitzar-ho o tirar-nos al Centre Social, …..a qui desitge vindre l’esperem per abrigallar i escoltar a aquesta gran persona, company i amic de tot el País Valencià  En Joan Baldoví.