ALCÀSSER S´ADHEREIX AL PLA EDIFICANT DE LA CONSELLERIA D´EDUCACIÓ

Resultado de imagen de pla edificant vicent marza

Els veïns i veïnes d’Alcàsser podem estar d’enhorabona perquè gràcies al Pla Edificant presentat per Vicent Marzà , Conseller d’Educació, Cultura i Esports, els centres educatius del nostre municipi van a ser ampliats, rehabilitats i adequats per oferir i impartir idòniament les classes als nostres fills i filles.

Per entrar en més detall, s’ha elaborat per a cadascun dels tres centres públics (CP 9 d’Octubre, el CP Jaume I i l’IES d’Alcàsser), projectes de rehabilitació, obra i millora, tots ells aprovats per la Corporació de l’Ajuntament ( des de ací vull agraïr el gran treball realitzat per part de la Tècnica i el departament d´Urbanisme) els quals ja están remitits a Conselleria d´Educació, que tant bona llavor esta realitzant, malgrat tots el entrebacs soferts durant aquests any, per la dreta d´aquest País, i està portant a terme amb molt de treball i decisió un pla estrategic de millora del SERVEI EDUCATIU PÚBLIC, com:

  • El banc de llibres Xarxa Llibres, que implica un estalvi mitjà per família de 300 euros, i aquest pla està actiu en tots els centres públics i en un 76% dels concertats.
  • Les beques de menjador tenen 20.000 beneficiaris més que en 2015, la qual cosa representa un augment del 21,5%.
  • Augment de professors —1.443— i descens d’alumnes, reduint la ràtio per classe a la Comunitat Valenciana a 22,5 estudiants, i a un punt menys si es calcula solament la xarxa pública.
  • I com hem nomenat abans el Pla Edificant per a la realització d’actuacions de millora en les infraestructures dels centres educatius.

Perque hem de congratular-nos per l’eficiència i eficàcia amb la gestió dels diners públics, diners de totes i tots i més després del destarifo d´aquestos anys enrere i que podem vore, com si son destinats a millorar la vida de la gent a través d´uns serveis públics de qualitat, com ara en aquest cas l’educació.

Quants col·legis amb barracons existeixen a la Comunitat Valenciana? Quants anys han hagut de passar perquè les reivindicacions de rehabilitació dels centres educatius públics siga una realitat?

El pla edificant posarà fi als barracons del C.P  9 D´Octubre, (Escola Infantil)  Jaume I (sin comentaris el que han patit), i la saturació del IES Alcàsser, el qual reivindicava de fa temps la urgència d’ampliació del centre a causa de la demanda d’alumnat, perquè com ja som tots sabedors les instal·lacions s’han quedat xicotetes,  havent de reinventar-se i fer classes fins i tot a la sala de professors i en el propi  magatzem, per que volem:

ESCOLA PÚBLICA I DE QUALITAT

 

#ContruïmFuturCompromísAlcàsser

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *