MOCIÓ PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN ASEO UNISEX AL PARC DE LA TROBADA

La regidora de Compromís per Alcàsser ha mantingut les darreres setmanes diverses reunions amb veïns, col•lectius i associacions, on s’han plantejat queixes, suggeriments i reivindicacions, sent estes molt productives, i especialment la mantinguda amb l’associació de veïns d’Alcàsser.

Fruit d’aquestes reunions ha estat l’esmena de modificació parcial de crèdits que vàrem presentar al passat ple de 30 de Setembre, per dotar i dur a terme la construcció de quartos de bany, amb inodors, urinaris, lavabos i canviadors per a nadons al parc de la trobada.

Si be l’esmena no va estar aprovada, per falta d’una inversió major deguda a l’obra de canalització de les aigües negres, l’alcaldia i l’equip de govern s’han compromès a pressupostar-ho i realitzar-ho el més aviat possible, havent un molt bon clima de diàleg i enteniment.

A Compromís per Alcàsser amb la nostra portaveu i regidora, Isabel Parra teniu les portes obertes per tractar, suggerir, reivindicar o senzillament aclarir qualsevol assumpte que considereu convenient i necessari fer-nos arribar.

Email: compromisalcasser@ono.com

Arxivat en:

Els comentaris estan tancats.